2011-01-08, 16:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 17
Cytat:
Napisane przez Nikita_8
Ekhm...
No cóż Kochane moje! Dziś na śniadanie była owsianka, a to chyba oznacza, że córka marnotrawna powraca 
|
nikita bardzo sie ciesze, że powrocilas na jedyna sluszna droge stesknilam sie za toba i prosze wiecej nie grzeszyc
Cytat:
Napisane przez julk44
|
po alkoholu to normalka, ze spada odwodnilas sie
Cytat:
Napisane przez frais
Mojej córce, też dukance, także się pokopała w tych @, ja już stara, to się raczej unormowało, zauważyłam taką prawidłowość na Dukanie, że ste starsze, po 40 - tym się @ normuje, a tym młodszym - kićka z @, mamy w Katowicach doszyć prężną grupę dukanek i dukanów także, poznaliśmy się na forum i regularnie (co miesiąc) spotykamy, a przedział wiekowy jewt różny, od 18 do 50, więc wymieniamy sie także uwagami w kwestii @ na dukanie
|
ooo kochana ja tez chce gdzie i kiedy sie spotykacie ja tez chce
Cytat:
Napisane przez kasssikk19
nie mam dostepu do lidla bymmusiała jechać do innego miasta a wiem że będą wrzucali produkty linessa ...
|
tez chcialam o to pytac...kiedys cos tam mialam z linessy ale nie kojarze skladow ale z tego co wiem to mialy np. obnizona ilosc cukru...
Cytat:
Napisane przez kasssikk19
ja przzez miesiac chyba robilam placuszki bo byly pyyysia ale teraz odmiana i chlebek dzis i wczoraj byl 
|
mnie placuszki miesiac pociagaly a teraz jak pieke chleb to nawet juz o nich nie moge myslec chleb jest pycha praawie jak normalny...
|
|
|