Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII. 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-08, 20:34   #922
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

magi, a na ile przedłuzasz wych?

Mariolu, dzięki
Ale wieczorek w domu, bo Małz ma rozstrój
Bartus dalej u dziadków, więc jeszcze odpoczywam. Teraz mam jak Wy - jedno dziecko. Jaka to cisza i spokoj

anula, dzięki za kciuki
Ja juz sie boje
To jest taki "inny" żłobek, więc i cena niższa niż w tych takich typowych Co nie znaczy, ze mała - 800 zl.
Patrze jeszcze na inne w okolicy i 1500 to taka średnia. Trafilam na taki za 1 680 + wyżywienie 14 zl dziennie.....

*inny w sensie, przy domu. W małym zaadaptowanym domku, tak pól domowy, mało dzieci. Bez angielskiego, hiszpańskiego i opieki logoped. Ale to tylko na rok, więc uważam to za zbędny dodatek. Od lutego 2012 Antolek pójdzie do naszego przez płotek, a tu to już typowe przedszkole (państw.)

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
ee nie bedzie siostrzyczki dla chłopaków

my mamy tommie tippie czy jak to sie tam pisze zaraz poszukam linka
ale Oli potrafi ją odczepić od przyssawki...

od rana pisze tego posta, pewnie w miedzyczasie duzo napisałyscie

zaczelam pisac rano, ale to sprzatanie a to obiad a to cos tam, a to pozniej do znajomych pojechalizmy z Oli i dopiero wrocilismy. teraz tz kąpie Oli a ja zajadam się pierogami. Jeden drink zakręcil mi w głowie
hehe

Wiem, wiem. dzięki, nie musisz wklejać

Mmm drink

Edytowane przez UnholyOne
Czas edycji: 2011-01-08 o 20:32
UnholyOne jest offline Zgłoś do moderatora