2011-01-08, 20:29
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer
Kwiatecek już jest mężata Wszystkiego Najlepszego, wielu pięknych lat z mężusiem i lekkiego porodu na wiosnę  
Cytat:
Napisane przez Paulizia
(...)Dobra ja zmykam myju-myju szuru-szuru, pozniej sniadanko i wyruszamy na poszukiwania ubranka dla Antoniusza [Moria dziekuje Ci za te miano   ]
|
Ależ proszę bardzo  
Zestaw szeryfa - bezbłędny! 
Cytat:
Napisane przez listopadowa80
(...)Natomiast z tego co słyszałam to najlepsza jest mezoterapia i radiage (ale to już po ciąży).
|
Na pewno przetestuję jedno i drugie, dzięki 
Pasuje, jak najbardziej Wg mnie wszystkie kolory X'landera pasują bardziej do chłopców niż dziewczynek 
Mi się też najbardziej vulcano podoba ale widziałam ostatnio real foto kolru jungle i też jest extra 
Cytat:
Napisane przez Siasiek
Moria babeczki dla Ciebie  od juniora 
One strasznie słodkie wyszły i jeszcze się młody na ten lukier uparł...
|
No i się uśliniłam a nie mam już co zjeść, bo ostatnia zniknęła dziś na śniadanie.
Bardzo słodkie Ci wyszły, hmm moje były akurat, słodki był lukier ale muffinki takie raczej akuratne. A dałaś brązowy cukier czy biały, bo biały trochę słodszy.
Cytat:
Napisane przez agus87
dziewczyny powiedzcie co to 
od kilku dni
coraz czesciej mam tak, ze np siedze sobie na kanapie po turecku i zaczyna mnie bolec brzuch tak jak zawsze przy okresie, i za chwile przestaje
poo kilku minutach znowu
czy to sa skurcze??  ??
|
Z opisu wygląda na skurcze przepowiadające Braxtona-Hicksa ale to trudno stwierdzić czy to na pewno to 
Cytat:
Napisane przez Eve1603
O wage mnie nie pytajcie bo o ile dobrze Was czytalam, to przebilam Was wszystkie, nawet Eweska ma proporcjonalnie mniejszy przyrost ode mnie, a Ona ma dwojke w brzuszku
|
Eve ja przytyłam na pewno więcej niż Ty, ostatnio jakieś 3 tyg. temu miałam już 12 kg na +. Za tydzień wizytka i ważenie, pewnie 15 na + minimum 
Cytat:
Napisane przez andziot
to sugerował fifoka czy nie ???
(wscibska żem)
|
Ja też chcę wiedzieć
|
|