Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-08, 20:29   #4010
moria44
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Kwiatecek już jest mężata Wszystkiego Najlepszego, wielu pięknych lat z mężusiem i lekkiego porodu na wiosnę

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
(...)Dobra ja zmykam myju-myju szuru-szuru, pozniej sniadanko i wyruszamy na poszukiwania ubranka dla Antoniusza [Moria dziekuje Ci za te miano ]
Ależ proszę bardzo
Zestaw szeryfa - bezbłędny!

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
(...)Natomiast z tego co słyszałam to najlepsza jest mezoterapia i radiage (ale to już po ciąży).
Na pewno przetestuję jedno i drugie, dzięki

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość

Tylko ja nie wiem jaki kolor Podoba mi sie vulcano ale ja wiem czy pasuje do chłopca...
Pasuje, jak najbardziej Wg mnie wszystkie kolory X'landera pasują bardziej do chłopców niż dziewczynek
Mi się też najbardziej vulcano podoba ale widziałam ostatnio real foto kolru jungle i też jest extra

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Moria babeczki dla Ciebie od juniora
One strasznie słodkie wyszły i jeszcze się młody na ten lukier uparł...
No i się uśliniłam a nie mam już co zjeść, bo ostatnia zniknęła dziś na śniadanie.
Bardzo słodkie Ci wyszły, hmm moje były akurat, słodki był lukier ale muffinki takie raczej akuratne. A dałaś brązowy cukier czy biały, bo biały trochę słodszy.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie co to
od kilku dni
coraz czesciej mam tak, ze np siedze sobie na kanapie po turecku i zaczyna mnie bolec brzuch tak jak zawsze przy okresie, i za chwile przestaje
poo kilku minutach znowu
czy to sa skurcze?? ??
Z opisu wygląda na skurcze przepowiadające Braxtona-Hicksa ale to trudno stwierdzić czy to na pewno to

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość

O wage mnie nie pytajcie bo o ile dobrze Was czytalam, to przebilam Was wszystkie, nawet Eweska ma proporcjonalnie mniejszy przyrost ode mnie, a Ona ma dwojke w brzuszku
Eve ja przytyłam na pewno więcej niż Ty, ostatnio jakieś 3 tyg. temu miałam już 12 kg na +. Za tydzień wizytka i ważenie, pewnie 15 na + minimum

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
to sugerował fifoka czy nie ???
(wscibska żem)
Ja też chcę wiedzieć

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora