Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-08, 22:14   #2005
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez _agatka Pokaż wiadomość
zaciekawiłyście mnie z tymi zaproszeniami robionymi samemu - jak rozumiem wybieracie jakis ładny brystol/papier i drukujecie na zwykłej drukarce? czy raczejj bedzie to bardziej ręczna robota z dodatkowymi doklejankami, wstążeczkami, czyli cos jak rękodzieło...?
jeśli wersja pierwsza to ciekawi mnie jaki byłby koszt takiego zaproszenia?
Ja początkowo planowałam pójść w stronę rękodzieła, bo trochę zajmowałam się robieniem różnych kartek, itp, ale w końcu doszliśmy do wniosku, że zajmie to dużo czasu, będzie bardziej kosztowne jeśli chodzi o materiały, a tak naprawdę nie cierpię teraz na nadmiar wolnego czasu, wręcz przeciwnie. Czyli będzie to pierwsza z Twoich wersji, zaproszenie zrobione na komp i drukowane, na koniec tylko związane wstążeczką. Jak wydrukuję już na ładnym papierze próbne to wstawię zdjęcie. Co do kosztów to jeszcze nie wiem, bo nie zamawialiśmy papieru, ale myślę, że koszt 1 zaproszenia to ok 50gr+koszt tuszu do drukarki (nie mam pojęcia jak to oszacować), na 1 kartce A4 zmieszczą się nam 2 zaproszenia.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora