Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak podkreślić jasną cerę? część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-08, 21:45   #123
little witch
Raczkowanie

Dot.: Jak podkreślić jasną cerę? część VI

Cytat:
Napisane przez saks Pokaż wiadomość
postaram się zrobić w miarę ogarnięte zdjęcie w tym tygodniu
ha, ja po dzisiejszej wycieczce zanabyłam sobie dwa lakiery Inglota w odcieniach takich jak najnowsza kolekcja Diora Vernis. czuję się nieco podle, ale moj podstępny proceder wykonałam następująco - w Sephorze pomalowałam sobie jeden pazur lakierem nr 1, drugi nr 2, i z takimi poszłam do stoiska Inglota, gdzie dobrałam odcienie dokładnie, kropka w kropkę, identyczne. i jestem w szoku, bo to lekko nieprzyzwoite płacić za to samo 19 lub 95 zł.
wow.
odcienie - głęboka opalizująca śliwka i czarny z zatopionymi złotymi iskierkami.

kupiłam też waciki złuszczające z ekstraktem z zielonej herbaty w Body Shopie, i wiążę z nimi wielkie nadzieje. każdy wacik jest lekko chropowaty, więc ściera, ale też jest nasączony tonikiem złuszczającym z zielonej herbaty. zapach jak kamfora, lekko szczypie, ale ładnie doczyszcza. może wybieli jeszcze...?

oglądałam podkłady rozświetlające armani, i ten biały oraz drugi po nim prawie biały mnie zachwyciły. w teorii. bo w praktyce świecę się jak choineczka w nich, a jednak look "weselna perła" na całej twarzy wywołuje u mnie skojarzenia z Jolą Rutowicz. jak mi to opalizowało na twarzy...
normalnie mała wiedźma = dubler dyskotekowego stroboskopu.
spoconego stroboskopu.

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Mnie kusi przyciemnienie. ale mam włosy za talię, jedno opakowanie farby nie starczyłoby i jak myślę o tym ile stracę na farbę co 1,5 miesiąca,żeby pokryć odrost to odechciewa mi się Szczególnie, ze bardzo swój kolor lubię. Tylko wydaje mi się właśnei,ze w ciemniejszych byłabym bardziej blada. Moze we ferie jakąś szamponetką coś skombinuję zmywalną
agusia, leć do fryzjera z tym, tylko jakiegos może takiego pół-domowego, popytaj.... ja mojej fryzjerce przynosze swoją farbę kupowaną w hurtowni fryzjerskiej, i ona z jednego opakowania robi mi odrosty spokojnie, a włosy mam do łopatek. jedna tubka to koszt 33 zł.
jak farbowąłam sama to zużywałam dwa opakowania, nie wiem jak ona to robi, ale to chyba jednak ten profesjonalizm skrzeczy

"You know that saying, all you need is love? well, oxygen is even more important" Gregory House.

wypatruję wielbłądów.
little witch jest offline Zgłoś do moderatora