Raczkowanie
|
Dot.: Jak podkreślić jasną cerę? część VI
Cytat:
Napisane przez saks
postaram się zrobić w miarę ogarnięte zdjęcie w tym tygodniu 
|
ha, ja po dzisiejszej wycieczce zanabyłam sobie dwa lakiery Inglota w odcieniach takich jak najnowsza kolekcja Diora Vernis. czuję się nieco podle, ale moj podstępny proceder wykonałam następująco - w Sephorze pomalowałam sobie jeden pazur lakierem nr 1, drugi nr 2, i z takimi poszłam do stoiska Inglota, gdzie dobrałam odcienie dokładnie, kropka w kropkę, identyczne. i jestem w szoku, bo to lekko nieprzyzwoite płacić za to samo 19 lub 95 zł.
wow.
odcienie - głęboka opalizująca śliwka i czarny z zatopionymi złotymi iskierkami.
kupiłam też waciki złuszczające z ekstraktem z zielonej herbaty w Body Shopie, i wiążę z nimi wielkie nadzieje. każdy wacik jest lekko chropowaty, więc ściera, ale też jest nasączony tonikiem złuszczającym z zielonej herbaty. zapach jak kamfora, lekko szczypie, ale ładnie doczyszcza. może wybieli jeszcze...? 
oglądałam podkłady rozświetlające armani, i ten biały oraz drugi po nim prawie biały mnie zachwyciły. w teorii. bo w praktyce świecę się jak choineczka w nich, a jednak look "weselna perła" na całej twarzy wywołuje u mnie skojarzenia z Jolą Rutowicz. jak mi to opalizowało na twarzy...
normalnie mała wiedźma = dubler dyskotekowego stroboskopu.
spoconego stroboskopu.
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
Mnie kusi przyciemnienie. ale mam włosy za talię, jedno opakowanie farby nie starczyłoby i jak myślę o tym ile stracę na farbę co 1,5 miesiąca,żeby pokryć odrost to odechciewa mi się  Szczególnie, ze bardzo swój kolor lubię. Tylko wydaje mi się właśnei,ze w ciemniejszych byłabym bardziej blada. Moze we ferie jakąś szamponetką coś skombinuję zmywalną 
|
agusia, leć do fryzjera z tym, tylko jakiegos może takiego pół-domowego, popytaj.... ja mojej fryzjerce przynosze swoją farbę kupowaną w hurtowni fryzjerskiej, i ona z jednego opakowania robi mi odrosty spokojnie, a włosy mam do łopatek. jedna tubka to koszt 33 zł.
jak farbowąłam sama to zużywałam dwa opakowania, nie wiem jak ona to robi, ale to chyba jednak ten profesjonalizm skrzeczy
|