2011-01-08, 22:09
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
Napisane przez nadiazloto1
Ja prawie na łyso tylko u góry zostawiam taki pasek z 1,5-2 cm szeroki i z 3-4 cm długi. Nie lubię całkiem na łyso i tak już od dawna się "czeszę" 
|
Hihi, ja tak samo Nawet wymiary by się zgadzały Na chupa chups'a nie bardzo lubię :P 
A tak poza tym to dziś intensywny dzień. Rano zakupy, sprzątanie, pranie, obiad u rodziców, a później przychodzili znajomi z półtoraroczną córcią- kocham tą małą także przygotowywałam podwieczorek i kolacyjkę - pysznie wyszło Teraz dopijam winko i nadrabiam zaległości
Na National Geographic był dziś fajny program "W łonie matki" - fajnie pokazana cała ciąża - całego nie obejrzałam (znajomi nadciągneli) a powtórka jutro o 7:00 rano :/ Też wymyślili...
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------
Dziewczyny, możecie polecić jakiś konkretny test owulacyjny? Firma czy cuś... bo tak patrze na all i nie wiem :/
i jeszcze jedno... tak się zastanawiam... jak już są dwie kreseczki (pik LH) tzn, że za 24-36godz następuje owulacja, tak? bo kurka nie wiem, czy wtedy jeszcze ne dziewczynke próbować, czy już nie :/ Ja to mam dylematy A tak w ogóle, to już bym chciała pon 19:00, żeby usłysze, czy mogę się starać czy nie... :/
Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-01-08 o 22:28
|
|
|