Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-08, 22:17   #1604
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken
Dot.: Koty część II

Cytat:
Napisane przez kasiakrecik Pokaż wiadomość
Po pierwsze najpierw musiałam asystować przy próbie podania narkozy dożylnie-kociak oczywiście zachwycony nie był-wyrywał się, efekt to złamana igła i krwotok z łapki Wet był SAM,a za drzwiami milion ludzi(jak to w sobotę)...kot dostał w końcu narkozę domięśniowo,gdy wróciłam po niego po godzinie kot był CAŁKOWICIE nieprzytomny(jak się okazało wet dołożył mu jeszcze znieczulania bo dalej się wyrywał...)zresztą nie wiem jak on operował kota między czasie przyjmując innych nie wiem....Wiem że powinnam się domagać żeby kot był wybudzony ale byłam już taka wkurzona że marzyłam tylko o tym żeby stamtąd wyjść

Wróciliśmy do domu o 14 a Kuba dopiero tak o 20 doszedł do siebie,na szczęście pojadł już sobie i zrobił siku
Niestety cały czas próbuje się lizać w wiadomym miejscu-już prawie wylizał sobie to srebrne coś(r-r srebra?)mam nadzieję że nic mu od tego nie będzie
Mam pytanie zmieniałyście kociakom karmę po kastracji?Jeśli tak to na jaką?
To co tutaj opisujesz to jakaś masakra rodem ze średniowiecza!!! Skąd wytrzasnęłaś tego weta w ogóle? Ja nie znam się na szwach ani na srebnymczymśtam bo jeszcze nie sterylizowałam kotki więc Ci nie pomogę w tej sprawie... Ale tego weterynarza należy obsmarować na miau.pl w wątku o wetach bo to jest poniżej krytyki ta cała sytuacja...