Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Stosowanie Diacnealu - refleksje
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-08, 23:25   #2010
agu_lekk
Przyczajenie

Dot.: Stosowanie Diacnealu - refleksje

Dziewczyny ratujcie! Zachecona opiniami o dzialaniu diacnealu/triacnealu postanowilam go w srode kupic. byla promocja na dermokosmetyki w mojej aptece to zafundowalam sobie od razu clean-ac z avene i bioderme z filtrem 30. no i w srodowy wieczor nalozylam cienka warstwe na cala twarz. na efekty dlugo czekac nie musialam.;/ po niecalej minucie policzki zaczely piec i zrobily sie czerwone. zmylam krem szybko z tego miejsca micelem biodermy, na reszcie twarzy zostawilam na cala noc. na policzkach pojawilo sie swedzenie i brzydka, czerwona kasza. dotykajac czuc grudki. mam to do tej pory choc juz troszke mniejsze. co mam dalej robic? jak stosowac krem? dlaczego taka reakcja wystapila?

dodam tylko,ze caly czas dbam o nawilzenie i twarz myje cetaphilem co by jej nie wysuszac bardziej teraz. wczesniej uzywalam leciutkiego kremu z kwasami z firmy Uriage, ktory lekko pomogl,ale chcialam porzadnie oczyscic skore. mialam z nia kiedys problemy, teraz jest lekko przetluszczajaca sie, z tendencja do chwilowego przesuszania na policzkach w niektorych miejscach, wyskakuja na niej niespodzianki czasami, sa rozszerzone pory i zaskorniki. chcialam to jakos ogarnac.

teraz nie stosuje triacnealu dopoki skora sie calkiem nie uspokoi bo sie boje. pomozcie!
agu_lekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując