Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-09, 00:34   #4304
aa2
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez francmal Pokaż wiadomość
aa2 Tak to prawda, ze nie musisz pamietać słowo w słowo tylko ja po Twojej odpowiedzi (teraz już wyjaśnionej) oraz Montii zrozumieniu, ze niby mi zal dupę ściska odebrałam to jakbym w Waszym pojmowaniu faktycznie jej czegoś zazdrościła i źle życzyła. Natomiast też podczytuję wątek mam marcowo-kwietniowych i uważam Montii za osobę bardzo fajną. No a w tym wątku kiedyś się trochę udzielałam chyba w 9 części- były to czasy kiedy Agrafka zastanawiała się nad przeniesieniem do Anglii i ja jej trochę pisałam jak wygląda tam opieka bo jest praktycznie taka sama jak u mnie w Irlandii. Próbowałam się wtedy jakoś wbić w Wasz watek ale ostatecznie zostałam osobą podczytującą bo tak jak też Montii pisała tak i ja uważam Was za zgraną grupę do której trudno się wbić. A nie chce być taką osobą jak pewna inna tu i zresztą na tym mamowym watku też, która raz na rok wpadnie i w obu watkach pisze to samo i praktycznie tylko o sobie lub swoich problemach nie interesując się innymi. No i pomijam fakt, że kiedyś pisałyście jak szalone po kilkanaście stron dziennie, że trudno było ten nawał informacji przyswoić. Teraz trochę spokojnie ale to pewnie dlatego, ze ostatnio dużo dziewczyn się rozpakowało
Mam nadzieję, że teraz wszystko jasne i żadna moja wypowiedź Ciebie nie uraziła.

no to ciesze sie ze wyjaśnione bo nie chodziło mi o urazenie Cie w jakikolwiek sposób
co do wbicia sie to ja to rozumiem bo pomimo ze jestem tu praktycznie od początku tez czasami przez jakiś czas sie nie udzielałam bo własnie było ciężko sie wbić wiec to akurat dla mnie nie nowość
teraz jak napisałas o Agrafce to faktycznie przypominam sobie posty które pisałas (chodziło chyba o opiekę po poporodową prawda?)i chyba wiem o kim piszesz co do tej osoby co wpada i tylko o sobie pisze
zresztą już kiedyś pisałyśmy na temat osób które wpadają napiszą 3 zdania w tym dwa są żadaniem odpowiedzi na jakieś pytanie itd
może tez dlatego tak wyszło z twoja wypowiedzią jak wyszło ale uwierz ze jakbym miała na myśli coś złego to pewnie nie omieszkałabym się tego napisać wprost

a powiedz mi jeszcze dobrze pamietam ze ty albo miałas już dzieciątko albo sie spodziewałas?
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora