Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trądzik - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-09, 00:10   #2785
Lirriel
Zadomowienie

Dot.: Trądzik - cz. 3

Cytat:
Napisane przez gogela Pokaż wiadomość
co to tego ze potrzeba 2 -3 tyg do pelnego wygojenia twarzy sie nie zgodze bo kosmetyczka nie moze zrobic takiej masakry zeby tak dlugo sie twarz goiła! wczesniej tak samo myslalam po wizytach u takiej jednej miałam twarz okropna i to jeszcze przez 2 tyg musiałam robic oklady z rumianku nawilzac az dermatolog dala mi namiary do swojej zaufanej kosmetyczki nastepnego dnia po wizycie nie mialam ani sladu!
Zgadzam się w stu procentach, u mnie też normalnie na drugi dzień było, ba, nawet byłam zdolna wyjść od kosmetyczki bez podkładu na buźce i nie wyglądałam tak żeby się wszyscy na mnie gapili jak na jakieś monstrum. Maska algowa na koniec i krem łagodzący i nie było problemu, a poprawa ogólnie natychmiastowa. Mało co mi tak poprawiło samoocenę i samopoczucie.

No ale to było rok temu. W tym roku sprawy mają się dość inaczej, znaczy znowu mam masakrę na buźce... sama się załatwiłam - brak snu, obrzydliwe jedzenie lub jego brak, fastfoody i cola z braku czasu, no i alkohol... Efekt? MASAKRACJA... Ale dobra, mam nadzieję że się jakoś naprostuje.

Edytowane przez Lirriel
Czas edycji: 2011-01-09 o 00:13
Lirriel jest offline Zgłoś do moderatora