Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/II 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-09, 07:35   #137
muron
Zakorzenienie

Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I

masuj cycki kolistymi ruchami, sciagając pokarm na dół

U nas butla już. Dziewczyny uważajcie na ten terror laktacyjny. Cały weekend przeryczałam. Ta moja położna potwierdziła w czw , ze Mała za żółta. Następnego dnia byłam w Centrum Pediatrii. Mysłałam, że tylko pobiora krew żeby zbadać bilirubinę. A lekarz mówi przyjmujemy na oddział, mam nadzieję, że tylko na dziś. Zlecił listę badań z próbami watrobowymi i posiewem moczu, wszystko co możliwe. Zważylismy dziecko i wtedy prawie umarłam. Mała straciła!!!! wychodząc, ze szpitala 2660 a po 9 dniach 2580!!!!! Zaczęłam płakać.... Dali nam wagę, kartkę i kazali ważyć, karmić 20 min, ważyć, róznica to zjedzony pokarm, wyszło ok 10,-20 g! Gdzie powinno być dużo więcej! Okazało się, ze głodziłam nie mając świadomości własne dziecko!!!! Położne w szpitalu gadały: oo pani ma tyyyyyyyyyyyyyle pokarmu. przy wyjsciu mówiły niczym nie dokarmiać!!! Nie mówiły mi o wazeniu! Karmimy butlą co 2 godz, musi zjeść co najmniej 48 g, ważymy ją, po każdym i przed każdym. Ale przybiera! Ważcie dzieci po wyjściu!!!

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora