2011-01-09, 09:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobieta na "zapałkę". Zapuszczanie od zera i luźne pogaduchy - cz.II
Cytat:
Napisane przez foxy123
Czesc!
Zadko tu zagladam ostatnio 
Chcialam sie 'pochwalic',ze moge juz robic mini-kitka  co bardzo mnie cieszy..psioczylam na ten Nisim ale chyba cos musi dzialac, jeszcze 4 tygodnie temu nie bylo mowy o zwiazaniu wlosow
Przyszedl tez do mnie ten blocker DHT. Nie wiem co to za wynalazek, ale dziala nieziemsko! Jest to taka masc w sloiczku, pachnie i dziala IDENTYCZNIE jak vicvapo rub,ktorym smaruje sie klatke piersiowa.
Kiedy wsmarowalam go w glowe to czulam sie jakbym siedziala w zamrazarce. Przez bite 30-40 minut byl taki efekt mrozu,ze szok-naprawde super. Dodam tylko maly minus- trzeba po tym conajmniej 2 razy umyc glowe- tlusci masakrycznie.
Zobaczymy jakie przyniesie efekty..
Pozdrawiam!
|
a co to takiego ten bloker dht??
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------
Cytat:
Napisane przez marilyn monroe
ja też dzisiaj piłam herbate z pokrzywy do tego jeszcze wypiłam gar herbaty z czarnego bzu i dzikiej róży,to na przeziębienie bo mi wczoraj przed snem łzy same leciały i ten zatkany nos do tego... 
i właśnie siedze w czapce z rycyną na włosach.
to może Laudik umówmy się tak,że tylko teraz w lutym to wygolenie pdrównam i wytrzymam później grzecznie do lipca,wprawdzie mojego brata syn ma komunie w maju no ale dobra nie będe sobie szukać tłumaczenia.podetne tylko teraz i następny raz w lipcu...
ale farbować będe 
a i odchudzam się też od 1 stycznia oczywiście do 26 lipca 
|
ja mam w sumie jeszcze dobre 3-4 cm do obciecia - resztki spalonego blondu jeszcze z okresu pasemek(z lutego).
ale nie bede wiecej podcinac - jak sie maja wykruszyc to sie wykrusza.
wszelkie radykalne ciecia zostawiam sobie na lipiec
|
|
|