Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-09, 09:41   #1567
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Hopsa,hopsa, cześć i czołem!
U mnie tradycyjna klęska
więc dietkę pozostawię bez komentarza,ale dzisiaj zaczęłam prawidłowo owsianka i kawa a jak to się dalej potoczy, to nie wiem

Bita Śmietana! Mój TŻ też tak właśnie gada! "jaka Ty mięciutka" - i się cieszy, że mu się udało powiedzieć komplement :P a wczoraj jeszcze powiedział, jaaaa... jak ja lubię duże tyłki! Masz najlepszy,wiesz?

SPOKO
A co do rozjaśniania - też jestem chora w tym temacie.. Ale tak się boję zniszczonych włosów.Wstrzymam się chyba dopóki nie będę miała problemu z siwymi Poza tym TŻ nie chce słyszeć o tym pomyśle, nawet kupił mi turbo prostownicę ze wszystkimi bajerami chroniącymi włosy, różne odżywki i mówi, że nie po to tyle siana wydawał, żebym mu teraz jego ukochane włosy poniszczyła farbowaniem wiecie, to kochane,ale mnie wkurzyło - bo co to za zakazy? fajnie, że o mnie dba, ale blondyny i rude mu się podobają! a ja żądam metamorfozy ;p
no,to znowu ponudziłam z rana
No chyba że na tyle pozazdroszczę koloryzacji jakiejś wizażance, że pójdę do fryzjera i koniec,kropka

Winyl,kurczak z bananem? nie jadłam chyba takiej pyszności

Achh jaka u Was pogoda kobietki? U mnie taak ciepło )) Lubię to!
Aż dzisiaj ubiorę kiecę i krótki płaszczyk,o!
Tak, tak, kurczak z bananem i najlepiej jeszcze z ananasem Uwielbiam!

Oj tam, ciesz się, że Ci kupuje takie bajery i że Mu się podobasz taka . Zresztą Ty masz ładne włosy, nie zmieniaj!!

No wiesz, lepszy duży tyłek (z umiarem :P) niż brak tyłka :P.

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora