Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-09, 11:11   #2008
Magda_84
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez Bridella Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta Jako nowa uczestniczka tego forum witam Was serdecznie
Wraz z moim TŻ zaplanowaliśmy ślub w Wielkanoc 2011 i ...."zaplanowaliśmy" to jest chyba zbyt duże słowo, bo po prostu stwierdziliśmy miesiąc temu, że nie chce nam się czekać i chcemy jak najszybciej wziąć ślub Mam nadzieję, ze w 4 miesiące nam się uda wszystko załatwić . Oczywiście liczę na Wasze wsparcie i pomoc. Kosciół i sale juz mamy zamówione, oprawa muzyczna w kościele zapewniona przez zaprzyjazniony kwartet smyczkowy i trębacza, znajomy dj tez zaoferował się na weselu zagrać, więc póki co jest bezstresowo i mam nadzieję, że będzie tak dalej
Witaj na forum myślę że spokojnie zdążycie wszystko zrobić, tym bardziej że już najważniejsze rzeczy załatwiliście. Wielkanoc pod koniec kwietnia więc pogoda pewnie też dopisze proponuje sie jeszcze za suknią obejrzeć, bo na to potrzeba troche czasu. I życzę powodzenia!!

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Właśnie dzisiaj odwiedziłam ten sklep na Krochmalnej. Mają duży wybór, mimo, że sklepik malutki jest. Ceny jak w Digitalu, więc przystępne. A dokładna nazwa i adres to Retor, ul. Krochmalna 12.
też sie wybieram do tego sklepu po papier do zaproszeń, był bardzo polecany na forum i ceny są atrakcyjne, a wybór podobno duży

A propo nauk to my będziemy robić w Warszawie u Dominikanów. Są to nauki weekendowe, sobota i niedziela od 9.30 do 19.30. My idziemy 19-20 lutego. jakby ktoś był zainteresowany
http://www.freta.dominikanie.pl/bootstrap.php/glowna
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora