Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Oj córu¶, córu¶...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodz± za m±ż! - cz.IX
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2011-01-09, 12:46   #2012
cindi
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 588
Dot.: Oj córu¶, córu¶...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodz± za m±ż! - cz.IX

Dziewczyny, a ja mam do Was pytanie co do ¶wiadków, bo tak teraz zaczęłam się zastanawiać nad t± kwesti±, w sumie jeszcze do końca nie wiemy, kto nimi będzie, ale u nas w rodzinie ostatnio była taka sytuacja, że ¶wiadkowa przyszła sama, a ¶wiadek z dziewczyn±, no więc wiadomo, że taka sytuacja jest niezręczna, ale zaczęłam się zastanawiać jak to powinno wygl±dać? Z jednej strony przecież nie powiemy ¶wiadkom, żeby przyszli bez pary, a z drugiej to przecież ich zadaniem jest prowadzenie zabaw i rozkręcanie atmosfery, więc czy ¶wiadków należy zapoznać wcze¶niej ze sob±? i czy je¶li każdy przyjdzie ze swoja par±, to czy będ± oni razem też się bawić, czy pary nie poczuj± się opuszczone? I co jeżeli np. ¶wiadek nie ma stałej partnerki i przyprowadza jak±¶ nieznan± koleżankę, czy to nie jest trochę niezręczne je¶li jaka¶ nieznajoma osoba siedzi blisko młodych?

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgło¶ do moderatora