Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Oj córu¶, córu¶...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodz± za m±ż! - cz.IX
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2011-01-09, 14:26   #2015
Kicur
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 101
Smile Dot.: Oj córu¶, córu¶...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodz± za m±ż! - cz.IX

jak dobrze,że jest wizaż sama nie wpadłabym na to, żeby wręczyć rodzicom zaproszenia, a w sumie powinnam, bo mój tata jest taki, że gotów byłby się obrazić, gdyby nie dostał zaproszenia... tak więc BARDZO dziękuję, że dzięki Wam odpada mi jeden potencjalny powód zepsutego humoru
co do starszych- u nas chyba będzie para (moja przyjaciółka z chłopakiem), wła¶nie po to, żeby bawili się razem. Uważam, że czasy, kiedy to starsi prowadzili zabawę już minęły, oczywi¶cie będ± tańczyć też z rodzin± (jakimi¶ ciociami i takie tam) ale przede wszystkim maj± się sami bawić. Nie chciałabym przez całe wesele martwić się o to, że starsi się nie znaj±, jako¶ sobie nie przypasowali i siedz± ze skwaszon± min± przy stole nie bawi±c, a wręcz zniechęcaj±c do zabawy... to dużo gorsze niż obca osoba w otoczeniu
dodam jeszcze, że byli¶my kiedy¶ na weselu, na którym mój Tż ¶wiadkował swojemu najlepszemu koledze i do "pary" miał jak±¶ koleżankę młodej (była z jakim¶ koleg±)... tego, jak się czułam sama przy stole, kiedy młodzi pojechali na zdjęcia nie chcę nawet wspominać... "opuszczenie" to za mało powiedziane.. nikomu takiej sytuacji nie życzę, dlatego wła¶nie my rozważamy parę

Edytowane przez Kicur
Czas edycji: 2011-01-09 o 14:28
Kicur jest offline Zgło¶ do moderatora