Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-10, 12:25   #4108
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
A może kwiat fantasy? Ja mam taki i bardzo rozjaśnia bransoletkę tylko że mój nie jest taki jak na zdjęciu ze strony troolbeads Mój jest w ciepłych odcieniach różu na białym tle i bez niebieskigo czy tam fioletu. Kilka str wcześniej dałam zdjecia
Właśnie o nim m.in myślę dzięki Twoim zdjęciom Bardzo ładnie się na nich prezentuje! A do tego np. jasnoróżowy kwiat

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Jejku no...czy to wogóle można tak mieć i charmsową branzel,i Pandorkę i Trollową nie mając przy okazji dodatkowej pary rąk.St rasznie mam ochotę na przygodę z Trollami i to wszystko przez Was bo wcześniej mi się nie podobały
Tak tylko na wszelki wypadek zapytam(nie,żebym zaraz leciała kupować) na nadgarstek 15,5cm jaką długość bransoletki?
Można Ja mam charmsy, Trolle i w tym tygodniu kupuję Pandorę Na tym wątku nie takie rzeczy są możliwe
Jeśli nie zamierzasz nosić całej zapełnionej, to weź 18 cm, jeśli całą, to lepsza będzie 19 cm, chociaż na początku troszkę będzie latać

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora