|
Dot.: Krzywee nogi cz. II witam dlaczego nie widze wszystkich fotek?
jestem zalogowany ale wiekszosi fotek nie widze tylko jakies jpg...ktos mi to wyjasni?mam tez zdanie co do kolka wzajemnej adoracji kobiet...piszacych o krzywych nogach kate moss itd....ze kozaczki fajnie wam tuszuja wade o....masakra.przeciez to jest tylko na zime a co latem zrobicie?albo w starym watku 1 napisala ze jak zobaczyla w odbiciu witryny sklepowej inna zgrabna z prostymi nogami jak staly na pasach to miala ochote ja udusic....alez wrednosc...tak samo na imprezach nawet w zimie,sexi lala zgrabna ma mini i szpilki i nikt nie powie ze jest za zimno na mini bo sa plaszcze i taxi w 21 wieku.....wiec taka laska w kozakach za kolano na imprezie od razu jest wychwytana przez typow kumatych lub blond barbice i obserwowana z gory-) potem piszecie co zrobicie w lecie..znow spodnie i pot.....jesli wasze mamy zaniedbay was od malego to pozostaje tylko operacja lub implanty ale...ekler chyba miala te implanty i co?jedna lydka jest chudsza i tyle kasy wyrzucone w bloto...?jak sie placi to sie wymaga.
|