Cienkie czarne włosy a zmiana koloru
Hej
Słuchajcie mam cienkie włosy przez przypadek wyszły mi czarne i tak farbuje już od 4 - na czarno jednak znudził mi się ten kolor... boję się jednak je rozjaśnić żeby moich włosów nie było coraz mniej
Chciałam farbować ciemnym brązem odrosty i tak schodzić z koloru aby dużego kontrastu nie było lecz gdy już na odroście był fajny kolorek to z każdym następnym farbowaniem włosów poprzedni odrost choćbym nie wiem jak uważała zawsze przypadkiem ufarbowałam i wtedy wychodziły znowu czarne :p (tzn ciemny brąz + ciemnym brązie wychodził czarny)
Fryzjerzy jedni mówią, że rozjaśnianie nie niszczy inni, że strasznie niszczy dodatkowo nie mam żadnego sprawdzonego fryzjera moje znajome też same nie wiedzą który jest dobry
Ostatnio otworzył się u mnie w mieście l'oreal ponoć ich produktami rozjaśnianie nie zniszczy włosów (tak czytałam na forum) ale fryzjerka mało doświadczona i moja koleżanka nie wyszła od niej zadowolona...
pasemka na czarnych włosach nie podobają mi się bo wyglądają kiczowato... tzn podobają mi się pasemka na blondach w różnych odcieniach blondu czy brązach w odcieniach brązu ale na czarnych nieee ;/
macie jakiś pomysł?

Edytowane przez poprostu
Czas edycji: 2011-01-10 o 18:52
|