Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka cz.22 - pojawiam się i znikam, nic nie kupuję ja tylko klikam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-11, 19:02   #871
201612291251
Konto usunięte

Dot.: etorebka cz.22 - pojawiam się i znikam, nic nie kupuję ja tylko klikam

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
myślę, że radzisz sobie bardzo dobrze, ale właśnie stres Cię zjada . większość osób, które już zdały mówią, że egzamin i tak był najgorszym stresem jaki dokąd przeżyli .
ciężko się nad nim panuje, nie jest zależy od nas...

nie martw się, trzeba myśleć pozytywnie . moja mama już po pewnym razie stwierdziła, że odpuszcza. gadała, że po co jej to na stare lata, itd, ale przemówiłam jej, że jak teraz odpuści, to.... więc to samo mówię Tobie, Aniu . jak już się jest w takim momencie, to odpuścić nie można, bo to by znaczyło, że bez sensu był kurs, a kasa poszła na marne.
przejmować też się nie trzeba, bo zdanie teraz jest ogólnie bardzo ciężkie. albo człowiek się zapomni i zrobi coś już wykluczającego zdanie egzamin, albo trafi się taki egzaminator, że przeciągnie Cię 50minut po mieście i na samym końcu udupi .
no i mama poszła na egzamin nie mówiąc nikomu i zdała . i jest szczęśliwa, choć auto zżera ogrom kasy .

trzymam kciuki za następny raz!!!

swoją drogą dziś czytałam w Metrze, że np. w wawie może być trudniej teraz, bo WORD zmienia auta z toyot na suzuki swift .
dla mnie egzamin na prawko byl najgorszym egzaminem jaki do tej pory zdawalam ale najwazniejsze zeby sie nie poddawac, probowac do skutku, tym bardziej jezeli lubi sie i chce jezdzic
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora