Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wesele-Głogów i okolice
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-11, 18:03   #26
setsiaq
Raczkowanie

Dot.: Wesele-Głogów i okolice

Cytat:
Napisane przez Daarikaa Pokaż wiadomość
setsiaq u mnie nie ma takiego problemu z goscmi bo wiekszosc jest miejscowych a dla 10 -15 w interferiach niby sa tanie noclegi to tam cos zalatwimy no i oczywiscie wynajmiemy autobus zeby rozwiezc tych miejscowych ale jaki koszt jest autobusu to jeszcze nie wiem, narazie martiwe sie kucharkami i orkiestra busikiem zaczne sie martwic potem
No czasu jeszcze trochę macie, więc nie ma się o co martwić chyba
W kwestii noclegu mogę Ci jeszcze podpowiedzieć, że w trakcie moich poszukiwać odkryłam, że w Głogowie mamy gdzieś na starówce hostel. Tzn taka inf. figuruje w internecie I koszt noclegu w takim hostelu to było coś koło 40zł za osobę. Jak się już dowiem dokładnie ile osób będziemy mieli do przenocowania, to mam zamiar bliżej zgłębić ten temat Co, gdzie, jak i za ile

Cytat:
Napisane przez Daarikaa Pokaż wiadomość
To na glowackiego to jakis salon sukien slubnych czy krawcowa czy co? ja nie kojarze nic tam takiego...;/ jak masz dokladne namiary to byłabym wdzięcznaadres, tel..
No właśnie niestety nie mam, bo namiary zostały w Głogowie, a ja jestem we Wrocławiu (praca). Ale jak się idzie Głowackiego, tą wewnętrzną alejką, wchodząc od strony Armii Krajowej, to jest gdzieś za połową uliczki po lewej stronie. Wchodzi się po schodkach do góry, a przez szybę widać suknie ślubne. To nie jest żaden salon, a pani ma chyba tylko suknie, które sama szyła. No i jeszcze jedna istotna sprawa, suknię można wypożyczyć, albo kupić. Te szyte na miarę specjalnie dla nas, też można tylko wypożyczyć Oczywiście kosz wypożyczenia jest niższy niż kupna Daj znać czy wystarczająco jasno wytłumaczyłam i czy udało Ci się znaleźć to miejsce
setsiaq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując