Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dla wszystkich, których wątki upadły-łączmy się we wspólnej walce:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-11, 21:34   #428
majasn
Zakorzenienie

Dot.: dla wszystkich, których wątki upadły-łączmy się we wspólnej walce:)

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Paulina a z jakiej okazji tyyyyle żarcia? może mnie przygarniesz? skądżeś jest?
czym nadziewany kurczak?

oooo patrz ją jaka cwana do garów a nie śępić

co do mojego zdrowia to pod koniec 2009 roku byłam bardzo chora- 3 tygodnie leżałam z temperaturą od 38,5 stopnia do 39, 5 w ostatnim tygodniu..byłam u kilkunastu lekarzy i żaden nie wiedział co mi jest..w końcu wylądowałam w zakaźnym i dali mi bardzo mocne antybiotyki..i tylko dzięki temu, że pracuje tam znajomy lekarz mojego brata to on mnie wręcz uratował..ja nawet nie wiem do końca co się ze mną przez ten czas działo..i od tej pory jestem taka osłabiona, że często coś łapię..bardzo często mam temperaturę powyżej 37,2 i ogólnie nie jest ciekawie..ciągle musze się faszerować jakimiś specyfikami.. i nie mam już zaufania do lakarzy..

aeemmm ( czy jakoś tak ) zapraszamy do nas my sie tu mobilizujemy z różnym skutkiem, ale z nami schodniesz..jak się będziesz tego trzymać..i ja na Twoim miejscu poszukałabym na youtubie 8minutówek i ćwicz sobie po 3 serie dziennie- 24 minuty a efekt rewelacyjny
majasn jest offline Zgłoś do moderatora