Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Zapomniałam..... ja o takiej księgarni z czytaniem bajek też myślałam. Może któryś mój pomysł wypali. Chociaż dzisiaj mąż powiedział, że się boi własnego interesu, bo trzeba duże koszty ponieść i zaczął intensywnie pracy szukać.
Powiedział mi jeszcze dzisiaj, że ma wrażenie, że jesteśmy w separacji. Bo focha ma od paru dni, jak mu powiedziałam, że musi pracy szukać, bo ma rodzinę na utrzymaniu i takie tam. No i mówie coś mu, a on takim dziwnym głosem mi odpowiada. To się pytam,co mu jest, a on na to, że pomaga mi żebyśmy się od siebie oddalili .....nosz kur.... mać. No nie rozumie, że mnie szlag trafia, jak w domu siedzi. Ja mu szukałam ogłoszeń, mówił, że fajne, że wyśle cv i doopa. Może z 4 wysłał. Ja rozumiem, że fajnie się w domu siedzi, ale w końcu jest facetem, to niech zarabia na dom. Nigdy nie mówiłam głośno o takich sprawach, ale parę dni temu zadzwoniłam do teściowej i się wyryczałam. Dobrze, że mnie zrozumiała.
|