Wątek
:
Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-01-11, 21:27
#
869
madziunka90210
Przyczajenie
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Witam Was gorąco !!!
Farahh miałaś genialny pomysł z założeniem tego forum
Przyjmiecie i mnie jeszcze?
Jestem można powiedzieć świeżo upieczoną mamą, moja córeczka Zuzia 21 stycznia skończy 4 miesiące
, jest najcudowniejszym i najpiękniejszym stworzeniem na Ziemi !!! Martwi mnie tylko i czasem spędza sen z powiek jej spanie... "normalne" dziecię w jej wieku przesypia jeszcze większą część dnia a ona śpi w dzień ok 4-5 godzin tylko i do tego mam problem z wieczornym usypianiem jej!? Kompletnie nie wiem o co chodzi... obecnie karmimy się butlą niestety bo ja jestem chora i biore antybiotyk, chciałabym żeby to już się skończyło bo mam dość wstawania w nocy i gotowania wody na śpiocha bo i ja się denerwuje i ona, byłyśmy szczęśliwsze jak jadła z piersi bo wtedy spałyśmy razem i wystarczyło oko otworzyć dać cyca i dalej iść spać, no ale cóż... Zazdroszczę tym z Was które są szczęśliwymi mężatkami, mnie to niestety nie spotkało bo rozstałam się z ojcem Zuzi jak miała niecałe 2 miesiące, czyli w zasadzie świeża sprawa jeszcze...Do tego odkąd się wyprowadził od nas to nie dostałam od niego ani grosza...
Przepraszam że się tak otwieram na samym początku ale muszę się komuś wyżalić
może któraś z Was miała podobną sytuację?
Pozdrawiamy Madzia i Zuzia
madziunka90210
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do madziunka90210
Znajdź więcej postów madziunka90210