Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólne randkowanie z wagą od 10.01, byle do wiosny! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-11, 22:32   #54
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Wspólne randkowanie z wagą od 10.01, byle do wiosny! :)

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
mam urlopik od 21.12 do 16.01, takze uzywam ile moge

do tego nocny marek jestem, takze lubie po nocy siedziec, szczegolnie przy dobrym drineczku, ale dietka, wiec o tym moge zapomniec

mam ochote obejrzec sobie 3 i 4 sezon Prison Break, nie pamietam ich dobrze, a ze mam na dvd, to pewnie sobie zapodam, moze poslucham muzyki, mam tez fajne e make up magazyny do poczytania, oraz ksiazke Carole Jackson, takze w sumie sporo tego :P

co myslicie o orzechach? jesli bede jadla garstke na dzien, to chyba nie bedzie mialo wiekszego znaczenia, uwielbiam migdaly i mieszanki orzechow ohhhhh
aaa to rozumiem
ja też raczej marek nocny ale ja w kwestii naukowej gdyby nie ten uzależniający wizaż...
taaa drineczek! ja Ci tu dam!
Prison Break! normalnie ja Cię kocham! też miałam ochotę ostatnio sobie to obejrzeć chciałam wreszcie to dokończyć

orzechy jak najbardziej są bardzo zdrowe co prawda kaloryczne, ale dostarczają zdrowych tłuszczy więc wcinaj! byle nie ziemne solone
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2011-01-11 o 22:34
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując