Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panie biseksualne....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-11, 23:27   #1
anelia797
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to anelia797

Panie biseksualne....

Zakładam ten wątek aby poznać panie o podobnych orientacjach seksualnych ,z którymi można porozmawiać na te i inne intymne intymne tematy. Myślę,że ten portal jest odpowiedni aby poznać takie panie Opowiem krótko o sobie. Mam 28 lat. Mam partnera,z którym jestem 8 lat (jest to taki luzny związek) Od jakiś 6 lat zauważyłam,że podobają mi się także kobiety. Myślę,że nie ma nic w tym złego ale nie brakuje osób,które są przeciwko temu, niestety. Na co dzień nie spotykam się z takimi kobietami (mam tylko jedną znajomą,która ma taką samą orientacje) ,więc nie mam z kim o tym porozmawiać i mieć wspólne tematy, a przecież czasami ma się ochotę komuś o tym opowiedzieć...Wyrzucić to i owo z siebie i poznać kogoś interesującego!
Chciałabym poznać więcej takich kobiet,może i się zaprzyjaznić Myśle,że jest wiele osób,które mają podobny problem co do zawierania czy szukania podobnych kobiet,więc postanowiłam sprubować tutaj A więc panie bi zapraszam do poplotkowania

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

aaaa zapomniałabym dodać,że mogłyby także pisać panie,które nie są bi ,a które interesuje to, jak to jest nią być, bo zapewne jest wiele takich ,które nie mogą zrozumieć tego a tu jest dobre miejsce to wytłumaczyć, opowiedzieć, zrozumieć itp..... a więc zapraszam))
anelia797 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując