Postanowienie noworoczne. Nauczę się grać na gitarze
Czy jest tu jakaś Wizażanka, która nauczyła się grać na gitarze? Wkręciłam sobie gitarę po wspaniałej imprezie, na której dziewczyna brzdąkała na gitarce pięknie przy tym śpiewając. Jak szaleć to szaleć. Mam 27 lat na karku, a cooo mi tam. Powiedzcie czy to łatwe? Na allegro znalazłam mnóstwo ofert z bardzo tanimi gitarami. Wyczytałam, ze akustyczna lepsza od klasycznej, bo zawsze można podłączyć do wzmacniacza...łatwiej tuningować. Ehh ale się rozmarzyłam. Znalazłam nawet wśród swoich koleżanek jedną odważną, która chce mnie nauczyć grać 
Napiszcie proszę, czy nie jestem za stara na naukę gry na gitarze?
czy w tak podeszłym wieku można się jeszcze nauczyć nut 
Super super jestem pozytywnie nastawiona a nawet w necie widzę jakieś darmowe kursy.
Napiszcie proszę jakie są różnice w gitarach, bo na all ceny są niepokojąco niskie. Czy 89 zł za nowiuśką gitarę to nie za mało? w czym tkwi szkopuł? możliwe że to po prostu badziew i lepiej nie kupować w takiej cenie?
Proszę o wskazówki, bo nie znam nikogo, kto mógłby mi doradzić - koleżanka która będzie mnie uczyć nut i takich podstawowych rzeczy dostała gitarę w spadku po starszym bracie sto lat temu i też nie zna się na sprzęcie a jak mam coś kupić to wolę takie coś, żeby mi to działało a nie leżało w kącie.
będę wdzięczna za wskazówki, ściskam
Czas edycji: 2011-01-11 o 23:29
|