Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-11, 23:30   #4802
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
otóż to

nie dość, że nic tam do siebie nie pasuje, to jeszcze chyba te najgorzej schodzące mu w tą "nagrodę" dali
Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Dziewczyny, nie wiem po co w ogóle chciałyście kupować tą wygraną Pandorę od tego gościa. Raz że beznadziejne koraliki (które dali bo prezent przecie, więc dali bo to nie schodzi), to dwa nie opłaca się.
Chcecie robić zamówienie z USA, to będziecie miały jeszcze taniej i to z pewnością że są 100% oryginalne. Na allegro pełno jest podrób więc nie wiadomo.
Z resztą ja miałam Pandorę i dawno zrezygnowałam (jedynie sówkę do Trolli zostawiłam bo nie mają ładniejszej) , jest dobra na początek jak ktoś zaczynabo łatwo dostępna, a tak to potem mało kto to zbiera
No przecież, że nie dali by za darmo najlepszych
Myślałyśmy nad zakupem, bo coś tam by się dało wybrać, ale on ją chce sprzedać w całości, co odpada No i w sumie chyba koniec końców to nawet dużo taniej niż ew zamówienie z USA by nie wyszło więc jak nie ma na to papierów, że to oryginał, to chyba w ogóle nie warto ryzykować, tylko zacząć ogarniać to zamówienie zza granicy

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora