Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-12, 06:49   #97
moria44
Wtajemniczenie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cześć babeczki!

Ale wyszło wczoraj kto wszystkich postów nie czyta
Gderaczki jedne na dwa fronty działały a prosiłam by do 5000'posta tu nie zaglądać i co gaduły? Za to macie po pupie aby się Wam lepiej pośladki dokrwiły i cellulit zmniejszył

Najpierw cytowanie ze starego wątku:

Martulka000
zaciskam kciuki za dzisiejszą wizytkę

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
ja prace musze pociagnac do 20 kwietnia
anula przecież Ty możesz w pracy zacząć rodzić.... szok!

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
(...) a o życzyliwosci pielegniarek to nie wspomne(budze sie w nocy po porodzie, a przy mnie siedzi pigula i glaska po rece, patrze na nia zdziwiona a ona do mnie: boze, taka jestes mloda a tyle sie nacierpialas, ja tez przez to przechodzilam i to dwa razy ...bla bla bla)
aga to jest niewiarygodne co piszesz, u nas to wiesz jak jest, można takie historie ale w drugą stronę opowiadać Dlatego ja ostatni grosz oddam i będę prywatnie rodzić.

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
no hustawka moze i fajna, ale zabawek nie ma, wiec dziecko szybko sie znudzi (...)
Co do zabawek przy huśtawkach/leżaczkach - jeśli jest pałąk - ten taki na górze to można na nim samodzielnie zamontować zabawki, w Tesco w dobrej cenie jest taka jakby spiralna gąsienniczka a na niej zaczepione 3 zabaweczki - jakieś lusterko, coś szeleszczącego i jeszcze coś więc to nie problem a nawet plus bo można kupić dwie różne i zmieniać dziecku co jakiś czas to będzie mocniej zainteresowane

Cytat:
Napisane przez zabuus Pokaż wiadomość
właśnie wróciłam od lekarza wizyta trwała z 5 min, zbadał mnie stwierdził ze jest wszystko dobrze, przez 3 tygodnie przytyłam 2 kg i ważę 45,5 i zgarnął 100 zł (...)
zabuus kurcze wiesz, gdybyś powiedziała, że chcesz usg to musiałby Ci zrobić, w końcu za to płacisz a on z lenistwa i oszczędności nie zajrzał do malucha ale ja np. mam taki charakter, że głupio mi się odezwać w takiej sytuacji i pierwsze 3 wizyty chodziłam do lekarza gdzie płaciłam 130zł a ta trwała 3-4 minuty. Usg mi robił, takie super ekspresowe ale np. było mi głupio o zdjęcie poprosić. Teraz mam takiego lekarza, że wszystko super ładnie bada, usg mam często a gdy ostatnio mi nie zrobił - bo tydzień wcześniej miałam 4d - to dopplerem słuchaliśmy serduszka

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
A do czego jest ten śpiworek? Sorry jeżeli głupie pyt,ale jak się mówi tutaj, mózg mi zbudyniał w ciąży Do karmienia?
spice zamiast kocyka, do spania. Dzidzia się nie odkryje, nie zarzuci sobie go na głowę więc wydaje się najlepszym rozwiązaniem choć wiem, że niektóre dzieci nie lubią w nim spać a inne śpią jeszcze przez dłuuugie lata

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Moria pikny spiworek. Ja sie wciaz rozgladam, ale wzornictwo mi sie nie podoba. Aha i zapomnialam powiedziec, ze ta cielista torebka... zakochalam sie
Paulizia ja mam taką brudny róż ale bardzo delikatny. W sumie nie wiem czy mi się podoba, bo oglądałam pierwsze zdjęcie i tam jest właśnie taka beżowa ze srebrnymi ekspresami a ta jest ze złotymi a ja nie lubię złota Jakoś nie zwróciłam na to uwagi, myślałam, że będą srebrne. Poza tym jest super, ma sporo kieszonek i długi pasek na ramię

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Mnie niestety nie będzie dane kupować, bo już jeden otrzymałam w spadku
mary ja tam kupuję dwa, bo jak jeden się obs.ra

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
A czy Ty wiesz o tym, że kilka mamusiek z naszego wątku spotyka się 8 lutego na http://www.mamarozmawia.pl/ ?
Dziewczyny zazdroszczę Wam tego spotkania ale ja mam wszędzie daleko do tego bez gps'a to ja nigdzie nie trafię a nie mam, TŻ ma tylko w komórce, no chyba że by ze mną pojechał, Wy z facetami jedziecie? I napiszcie jeszcze do jakiego miasta się wybieracie

Dobra, lecę czytać nowy wątek

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora