|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
hej hej 
wracam do świata wizażu po 6 dniach przerwy 
dziękuje ze o mnie pamiętałyście  
przepraszam dziewczynki ze Was tak zaniedbałam, ale nawet nie miałam sil i weny zabrać swojego lapka do łózka tak mnie rozłożyła grypa. We święto trzech króli rozłożyło mnie totalnie grypa żołądkowa z gorączka i tak miałam zwolnienie do wtorku od pracy. Bankowo zaraziłam się od Tz bo wcześniej on miał te same objawy. No ale teraz juz ze mną lepiej  
Najgorszy był weekend jak musiałam do szkoły jechać jeszcze nigdy tak strasznego dnia w szkole nie miałam ah ...
a tak dziewczyny po godzinie dzisiaj czytania dopiero Was nadrobiłam - rozpisałyście się totalnie. Tempo narzuciłyście konkretne
widziałam ze pisałyście o tesciowkach Moja na szczęście ostatnio aż tak strasznie się nie wtrąca. Choć czasem trzeba przyznać robi to aż za bardzo. Jednak juz od początku pokazałam jej ze ja to mam swoje zdanie i decyzje co robimy, z kim, jak i w ogóle podejmujemy z Tz. Problemu z obiadami na szczęście nie mamy bo może na okres bycia razem z TZ byliśmy u niej hmmm może 10 razy na 6 lat (pomijając 6 razy obiady świąteczne ) a jak na kawę wpadamy to na pewno nie z jej zaproszenia 
nic uciekam na kawkę i dowiedzieć się co się działo podczas nie obecności w pracy jeszcze się dzisiaj odezwę
|