Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-12, 11:05   #2010
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
A dzisiaj się w końcu wyśpię, bo te łóżka szpitalne to porażka, i codziennie pobudka na mierzenie temp i tętna o 6
oj tak łóżka masakra i jeszcze te salowe sprzątające o 6,30 tak jakby specjalnie chciały każdą obudzić, bo czemu mamy mieć lepiej a one zasuwają

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Mozesz zapytac lekarza od czego mam wysoki puls???a cisnienie norma albo nawet nizsze...bo tutaj pytam w i mowia ze pewnie z ciaza zwiazane...ale nie daje m to spokoju
ja też mam wysoki tak ok 100. a zawsze miałam do 80 max. ale ten puls to normalne w ciąży

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
one dopiero mi się zaczęły na dobre ;(
mam 14 rzeczy do zdania
dzisiaj zdałam dwie
jutro trzecia
i zostanie 11
u mnie to zaliczenia gorsze od egzaminów
niech siedzi w brzuchu niech siedzi !!
szacuneczek kochana. ja sobie nie wyobrażam tyle teraz zdawać... chociaż potem jak zacznę studia w październiku też będzie lipa bo mały będzie. a już mi tż obiecał że najwyżej mi pracę magisterską napisze

Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość
Wklejam brzuszek - 26tc i tak jak mówilam 9 kg na +
mały i śliczny mój wielkością podobny i mam 10 na plusie każdy się dziwi gdzie to jest te 10kg

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
aguchaw- ale piłeczka! np w porównaniu do mnie to masz wysoko brzusio, tak normalnie no a moj to prawie miedzy nogami targam, przed porodem podobno opada, to ja nie wiem jak moj bedzie wtedy wygladał ,chyba miedzy kolanami jak skejt
hehe dobre może ci się w ogóle nie obniży. tylko jak już jest tak nisko to tak będzie.

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
nooo, a do 20 lutego, czyli 38 tydzień, kiedy juz możemy rodzic zostało nam.... nie, nie napiszę
heh, to juz wielkie odliczanie praktycznie. no ja w 38 tygodniu będę dokładnie 16 marca straszne jak ten czas leci ale mi się to podoba. wcześniej to chciałam żeby wolno leciało bo się chciałam nacieszyć ciążą naprawdę a teraz już nie mogę się doczekać ale jednocześnie niech mały siedzi do tego 37-38 tygodnia

Cytat:
Napisane przez avikusia Pokaż wiadomość
ja w sobotę kończę 28 tc i waga 2,9 kg na + więc nie ma jeszcze tragedii narazie mi poszło tylko w brzuch i biust.. i mam nadzieję że tak zostanie!! Dziewczyny, a ile macie cm w najszerszym miejscu na brzuchu? Bo mi właśnie dobiło do 84 cm hiee.

tylko 3 kilo??? niemożliwe masakra no ale może faktycznie jeszcze przytyjesz

a ja wczoraj już zapomniałam napisać mieliśmy pierwsze zajęcia z SR. i byliśmy...sami fajna położna od razu kazała sobie na ty mówić. umawia się z parami raczej indywidualnie czasem dwie-trzy pary, bo ma tylko dwa te fajne fotele z wypełnieniem styropianowym dwa i dwie piłki. wczoraj tylko lekko ćwiczyliśmy nie mieliśmy teorii. ale było ekstra uczyłam się oddychać spokojnie, ćwiczenia na piłce, i wypróbowałam tego rogala do spania i dziś go zamawiam ten fotel też byśmy chcieli ale on od 150zł kosztuje to może potem kupimy generalnie jestem bardzo zadowolona przede wszystkim dlatego że to takie indywidualne jest podejście. i na luzie a nie jak w szkole
dostaliśmy masę ulotek, gazetek, płytkę z instruktażem jak pielęgnowac dziecko ( http://www.youtube.com/user/uniaphar...11/1wIqo1hrTXI - o to jest jeden z filmików z tej płytki polecam) z tżtem wczoraj oglądaliśmy podobało mu się

i wczoraj dostałam tyle paczek przyszło mi zamówienie od r_p77 wszystko jest w najlepszym porządku i ostatnie ciuszki jakie zamawiałam już ciuszków nie biorę dziś tylko u rodzyneczek zamawiam resztę drobiazgów i tego rogala i tylko nam wózek i niania zostanie

niutka fajnie z tą maścią bo dużo dziewczyn ją kupuje i się zastanawiałam czy dobra jest a jest bardzo tania a purelan 25zł około to kupię to z ziajki

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora