2011-01-12, 10:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
a ja wczoraj już zapomniałam napisać mieliśmy pierwsze zajęcia z SR. i byliśmy...sami  fajna położna od razu kazała sobie na ty mówić. umawia się z parami raczej indywidualnie czasem dwie-trzy pary, bo ma tylko dwa te fajne fotele z wypełnieniem styropianowym dwa i dwie piłki. wczoraj tylko lekko ćwiczyliśmy nie mieliśmy teorii. ale było ekstra uczyłam się oddychać spokojnie, ćwiczenia na piłce, i wypróbowałam tego rogala do spania i dziś go zamawiam  ten fotel też byśmy chcieli ale on od 150zł kosztuje to może potem kupimy  generalnie jestem bardzo zadowolona przede wszystkim dlatego że to takie indywidualne jest podejście. i na luzie a nie jak w szkole 
dostaliśmy masę ulotek, gazetek, płytkę z instruktażem jak pielęgnowac dziecko ( http://www.youtube.com/user/uniaphar...11/1wIqo1hrTXI - o to jest jeden z filmików z tej płytki polecam) z tżtem wczoraj oglądaliśmy podobało mu się 
|
no widzisz,
mówiłam, że będzie fajnie 
ja tez kupię tą z Ziajki, najwyżej ktoś będzie mi leciał do apteki po inną jak ta nie pomoże,
przeczytałam gdzieś że już przed porodem można smarować brodawki tą maścią 
a ten rogal jest taki fajny, że go zamawiasz od razu?
|
|
|