2011-01-12, 10:54
|
|
Zadomowienie
|
chłopak koleżanki..
Witam
Pisze tu bo mam pewien dylemat. Otóż chodzi o chłopaka mojej koleżanki z która chodziłam do klasy w liceum. Sa razem ponad rok . Wydawałoby się , że to idealna para.. Zdjęcia na nk , opisy jaka to ona nie jest dla niego najlepsza,najpiękniejsza i to , jak bardzo ją kocha. Ale jest problem. Ostatnio poznałam pewną dziewczynę , którą znam ja , mój tż i ten chłopak mojej znajomej. Popisałam z nią troche i okazało się,że wypisuje on do niej sms..Że jest myszką itp. Nie chciała mi dokładnie powiedzieć bo nie chciała kapować .Powiedziala mi tylko że szkoda tamtej dziewczyny.. Mój chłopak ostatnio powiedział mi tez , że widział w jego telefonie kilka sms od róznych dziewczyn..Do tego wszystkie miał je zapisane z buziakiem na końcu.Tak jak swoją dziewczyne.I tu pojawia się moje pytanie. Co mam w tej sytuacji zrobic? Być fair i powiedzieć to koleżance czy dla jej dobra to ukrywać? Wszyscy wiedzą ze z jej chłopaka jest straszny babiarz , ale nie myślałam że robi ją tak perfidnie w ch*ja :| . Ale z drugiej strony mój chłopak jak i dziewczyna która mi powiedziała o tym co on jej pisze mi zaufali.. Wiedzieli , że nikomu nie powiem. Nie wiem co robic
Mam nadzieje ,że będzie komuś się chciało to przeczytać i doradzi.
Z góry dziękuję za odpowiedzi

Edytowane przez xXCinderellaXx5
Czas edycji: 2011-01-12 o 10:56
|
|
|