Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-12, 11:58   #730
Michalinka89
Rozeznanie

GG do Michalinka89
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Kochane Moje!
U mnie się wkońcu coś ruszyło i jest 59,4!
Mam nadzieję, że teraz będzie szło w dół.
Dziewczynki życzę Wam powodzenia na sesjach!
A ja szczęśliwa za tydzeń jade do polski na 3 tygodnie zobacze Moją rodzinkę i właśnie się dowiedziałam, że Moja siostra która mieszka w Anglii od marca przeprowadza się do niemic i będziemy miały do siebie tylko 130 km
Ciesze się, że zobaczysz się z rodziną i siostrą i że waga spadła

Cytat:
Napisane przez cypisek72 Pokaż wiadomość
Malinka ciesze się twoim szczęściem żadna psiapsiółka nie zastąpi pogaduszek z siostrą

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Just_lob a jakie ty masz parametry? Mnie tez znajomi pytali się mnie czy nie jestem w ciąży a sami mieli podobne gabaryty.Ale miarka się przebrała jak kolega się mnie pytał kiedy rodzę,a jego żona była lekko o 10 kg cięższa.Życie jest okrutne.
Nie martw się wszytsko da się naprawić, dopilnujemy Cię tutaj żebyś dotrwala do celu

Ja nie wiem ale raczej napewno przez tabletki anty nie moge schudnąć waga ciągle z 65 zeszła na najwyżej 62,8 w ciągu 2 miesięcy diety naprawde pilnowałam i ćwiczeń Denerwuje mnie to strasznie ale mam nadzieje, że to już ostatnia paczka Chyba woda stoi w organiźmie ciągle.. nie wiem już A nie wiecie dziewczyny czy ta asequrella działa stosowała to któraś z Was?

Zrobiłam dziś własny jogurcik na 2 śniadanie wyjełam truskawki i maliny z działki z lata i z łyżką miodu

It always seems impossible until it is done.

Michalinka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując