Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 11:24   #174
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------
chyba In Vitro
aaa , mnie się t oz cyferka IV kojarzyło

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Ja jestem juz po glukozie i od 40 minut próbuje was doczytać. Badanie przeżyłam ale cały czas mnie muli a jak czekałam godzine to cały czas miałam wrażenie jakby ta glukoza mi się ulewałą, bałam się jej wypuścić żeby mi tego nie kazali powtarzać.

U nas miała być dziewczynka( tzn. ja sobie wmawiałam że mam takie kobiece przeczucie) miała być Lilka albo Emilka no ale w 20 tygodniu okazało się że moje przeczucie jest do d..y no i teraz wymyślamy albo będzie Mateusz albo Ksawery albo Nikodem, chociaż jak przyjdzie wena na coś innego to może będzie jeszcze inaczej.
Kiedy nalezy robić to badanie z glukoza? nie bylam u lekarza od 30.11 a dzisiejsza wizyte musialam przelozyc ze wzgl na przeziebienie i kolejny termin dopiero 15.02 wiec 3 miesiace bede bez wizyty u dr i bez badan, a nie chcialabym przegapic jakiegos terminu. Wprawdzie ide w pon na USG wiec pani doktor bedzie mnie ogladac, jednak to nie moj lekarz prowadzacy... (Na marginesie nowego tez nie znam bo go sobie zmieniłam i ta wizyta dziś miała byc pierwsza u nowego)

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora