Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sprzedaż decoupage w sklepie internetowym?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-12, 13:01   #5
babciakasia
Raczkowanie

Dot.: Sprzedaż decoupage w sklepie internetowym?

Witam. jestem babcia Kasia i mam sklepik gdzie prezentuje prace jakie powstają w naszej pracowni. Odzew jest różny. Największy przed Świętami. Najlepiej zbudowac sklep na gotowym szablonie. Zapraszam zerknij na mój może Ci się spodoba. Mam lika pomysłów gdzie mozna sprzedawać prace.... www.*******.netgaleria.pl

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Zgadzam się z Tobą, że rynek jest przesycony różnymi przedmiotami i ciężko jest zarobić. Można jednak hobby połączyć z pieniędzmi. Ja mam trochę inny rynek bo są tu turyści i oni kupują przedmioty stylizowane na regionalne....a może nie zwykłe wzory tylko dostosowane do zainteresowania i miejsca gdzie się mieszka???

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Proszę powiedz mi czy pomysł na kiermasze rękodzieła chwyci. Bo wszyscy piszą, że cięzko sprzedać to co się tworzy...a ja mam sklepik w internecie, sprzedają w sklepie, ale marzy mi się organizacja kiermaszy bo ich prawie nie ma ...no chyba żę przed Świętami. Proszę o opinie o tym pomyśle.

Edytowane przez Pupil
Czas edycji: 2011-01-12 o 14:02 Powód: usunięcie linka - nieopłacona reklama
babciakasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując