Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-12, 13:58   #1322
Yattamanka
Zakorzenienie

Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Od mojego farbowania mineły juz hmmm z 2 tygodnie Albo i 3.
I chciałam Princesce podziękowac za pomoc
Jednak ta Palette a10 poprawiła mi włoski. Na poczatku bylo niezbyt ladnie ale po kilku myciach wszystko sie jakos powyrównywało. Co prawda nadal mam góra jasna a reszte ciemniejsza. Ale nie wygląda to tak zle A10 ładnie rudosc zniwelowała i są takie złotawo-beżowe. Nawet ładne

Niestety nie mam zdjec bo padł mi aparat Ale na pewno polecam tą farbe dziewczynom które chca rudosci zniwelowac.

Tylko nadal nie wiem jak wyrównac ten odcien... Zastanawiam sie czy nie polozyc nastepnym razem farby rozjasniającej tylko na te ciemniejsze włosy. A po 2 tygodniach robic sam odrost i przeciagnac na calosc pod sam koniec na 5-10 minut zeby sie powyrównywało...

Troszke mi sie koncowki tylko łamią, a mam mocno pocieniowane i srednio to wygląda :/ Tylko nie wiem czy to od farby, czy od tego ze robie warkoczyka i od gumki do włosów...

I piszcie dalej dziewczyny Jak ktos chce to doszuka sie informacji.
To zależy jak bardzo różni się dół od góry - jeśli jesteś w stanie przeboleć tą różnicę to ja bym Ci proponowała zostawić i po prostu konsekwentnie podcinać końcóweczki aż kolor się zrówna.

Ja niestety innej rady Ci nie dam - jestem przewrażliwiona na tym punkcie bo sama to przechodziłam - tak mnie wnerwiały rudości i to że końce są ciemniejsze, że nakładałam farby rozjaśniające na same to końce i tak się zniszczyłam...
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora