Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam usta :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-12, 13:58   #4726
otako
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam us

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
no właśnie... ja się nie mogę dowiedzieć co z tym drugim zamówieniem na BB cream ktoś wie?
Jenn pisała ostatnio, że źle się czuje i chyba będzie musiała pojechać do szpitala. Ma jakieś problemy zdrowotne, pewnie dlatego nie odpisuje

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Ja mam Mariona jedwab i zużyć go nie mogę normalnie, opakowanie 50ml A z chęcią kupiłabym nowy, i najważniejsze - mniejszy
Ja jeszcze nigdy nie miałam jedwabiu do włosów

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
zmierzylam wlosy i w poltora miesiaca urosly mi 3 cm. Czyli Khadi mi pomoglo bo wczesniej moje wlosy zwolnily tempo

jak dobije do 50 cm to odpuszcze wlosom poki co to moj cel
Świetny wynik
też kiedyś chciałam 50 cm. Teraz już mam i jakieś takie krótkie się wydają i zapuszczam dalej - jeszcze z 10 cm.

Widziałam dzisiaj dziewczynę z bardzo długimi włosami. Miała związane w dosyć wysoki kucyk, a sięgały jej do pasa. Widać, że zadbane, tylko trochę od wiatru potargane. Dawno już nie widziałam tak długim włosów na ulicy

otako jest offline Zgłoś do moderatora