Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sprzedaż decoupage w sklepie internetowym?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-12, 13:50   #9
babciakasia
Raczkowanie

Dot.: Sprzedaż decoupage w sklepie internetowym?

Cytat:
Napisane przez bleu0 Pokaż wiadomość
Mam zamiar otworzyć własny internetowy sklep z decoupage. Jednak mam kilka obaw, czy po prostu to się opłaca. Macie swoje własne sklepy? Jak Wam idzie sprzedaż? Na jakim serwerze opłaca się zakładać taki sklep?
A może w jakiś inny sposób udaje Wam się sprzedawać Wasze dzieła?
Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez bajkabajka Pokaż wiadomość
Droga babciukasiu, jak widzę cenę za kolczyki 3,- zł , to po prostu serce mi się kraje.... , to jest , jak to nazwać ?, psucie klientów -praca robiona ręcznie , jedyny egzemplaż , to ILE ty na nich zarabiasz ???? Przepraszam ,ale moim zdaniem psujesz rynek /klientów/ takimi cenami....
Dziękuję za Twoją opinię. Tylko zwróć uwagę na wypowiedzi innych, że nic nie sprzedają, że nie ma gdzie...itd. Jeśli robisz czegoś dużo i trafiasz np do sklepu, gdzie ktoś też musi zarobić odsprzedając twoje prace to nie da się więcej. Jeśli masz sprzedaż indywidualną to oczywiście, że ustalasz cenę z górnej półki. Popatrz też na to inaczej. Jaki jest koszt produktów i włożonej pracy. Sama wiesz ile kosztuje zrobienie tacy czy szkatułki a ile kolczyka.. Co do odpowiedzi ile zarabiam...Czy ktoś się przyznał... Zdarza się, że 100- 300 zł dziennie, a czasem 1000 na miesiąc, albo nic bo nie wychodzę do ludzi i siedzę w domu. Ja łącze sprzedaż internetową z bezpośrednią. Życzę Ci zadowolenia z hobby i aby udało się zarobić nie tylko na nowe preparaty, farby...wiem, że to ją spore koszty, ale żeby się nie zniechęcać i rozwijać swoje zainteresowania. Pozdrawiam Kasia

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez bleu0 Pokaż wiadomość
Babciu Kasiu piękny sklepik i prace. Często zaglądają na Twoją stronę klienci? Ja myślałam np. o bazarek.pl Muszę się nad tym zastanowić.
A co do jarmarków to swietny pomysł i już szukałam czy są w pobliżu takie jarmarki sztuki... ale jakoś nic nie mogłam znaleść, musiałabym przejechać pół polski! A zwykłe targi?

Trzymam kciuki za Ciebie. Mnie nikt nie motywował, aby wreszcie się odważyć i pokazać światu co się robi. Jednym się spodoba, a innym nie...ale trzeba do przodu nigdy nie wolno się cofać, bo zostaniesz z serwetkami, farbami....i jak na to popatrzysz to będzie ci żal....naprawdę.

Co do kiermaszy i bazarków to ja przygotowuję najbliższe na Wielkanoc a na szybko to proponuję wspólne sprzedawanie prac z katalogu. Ja reklamuje Twoje a ty moje i każdy z nas zarabia. Pisz do mnie na biuro@list.pl będzie mi bardzo miło jak pozostaniemy w kontakcie. Zaproś do współpracy swoje koleżanki. BO W KUPIE SIŁA
babciakasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując