2011-01-12, 13:56
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy
u mnie to był z kolei tylko jeden numerek tylko we wrzesniu ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Zaszalelismy po weselu kolezanki.
Nic nie wyliczałam, nie chciałam nic planowac - doszłam do wniosku aby los sam za mnie zdecydował, bo sama w zyciu bym sie nie zdecydowała... ale że moj wiek... w tym roku stuknie mi 34 wiec przez rozsadek zaryzykowałam, choc nie bylo to moje marzenie byc w ciazy.. i ciagle martwie sie i motam jak to bedzie o jak bardzo zmieni mi sie zycie.
Ewcia dzieeeeki !!!!!!!!!!!!! Ale komplementy az sie zawstydziłam !! 
|
ja tez nie planowałam ciazy, a tu prosze... tez mysle czy dam rade z dzidziusiem... moj Tż bardzo sie zmienil odkad zaszlam. Musimy dorosnac szybciutko jeszcze niedawno bawilismy sie cale weekendy- alkohol, muzyka, ogniska, jeziorko itp. wszystko sie teraz zmieni, u mnie sie juz zmienilo... tyle zakazow hehe
agnieszka_pe25 moj Tż ma na imie Daniel. Kochana jesli tak nazwiesz synka spodziewaj sie pewnego siebie faceta w domu do tego dochodzi najmadrzejszy, ale dobry czlowiek, myslacy nie tylko o sobie...erotoman-gawędziarz
Nikosia
|
|
|