Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-12, 14:34   #291
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki !!!
kurcze kilka dni ,a tu nowy watek i nawet nie zdążyłam zagłosowac,ale akurat ten tytuł mi najlepiej sie podoba

U mnie jakos pomału leci. Kręgosłup juz daje znać i juz do 25.01 nie moge sie doczekac- do wizyty,
Czy Wy tez tak nisko czujecie ruchy maleństw?? przy samej kosci łonowej.kurcze z Julią jakos wyzej długo miałam i brzuch i ruchy,a teraz to jakos nisko.

Co do wagi,to jest nieżle jakies 9kg na plusie i narazie stoi w miejscu,ale nie moge za duzo jesc,bo mi sie żołądek scisnął chyba i jak zjem 1kromkę to juz oddychac nie moge.

A co do zajscia w ciąże to z Julia zaszłam za 1 podejsciem hihi, a teraz za 3 )

Kasieńko nie dam rady nadrobic,jak tam twoja dietka?
I kiedy masz wizytke,bo trzymam kciuki za Twojego siusiaczka w brzuszku ))
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja wczoraj w nocy jak juz prwie zasypialam to tqk zaczela kopac na samiuskim dole tak jakby w pecherz czy co ze az podkrzyknelam pare razy a tz sie obudzil "co sie stalo"
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
U mnie to już non stop kopią, rano, wieczorem w dzień, czasami oboje na raz a czasami pojedyńczo, jak jeden śpi drugi buszuje i tak na zmianę
Wypychać też się lubią zwłaszcza dokuczliwy jest ten wyżej bo tak wysoko mi sie wypycha, a wtedy schylić się, czy siedzenie to już jest problem.
Ale co sie dziwić jak chłopaki rosną mają pewnie oboje już gdzieś koło 2 kg, ciasno im już tam
Łoooo to naprawde musi byc mocno, skoro aż sie krzyczy czy tez budzi w srodku nocy ?
No to mnie widac jeszcze nic nie kopie Czasem jakies delikatne musniecie czuje, ale to widocznie nie to. Moze 18tc to za wczesnie
Wiec mówicie, ze nie da się nie poczuc, że to własnie to

A wspominałyscie ze czasem miewacie skurcze - jak to czuc? Bo pojecia nie mam i byc moze kiedy sie pojawia to zlekcewaze..

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora