Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
Napisane przez principessina
o kurcze eweska to ja gdybym nie grzala to bym w zime miala w mieszkaniu z 14 stopni  niestety te mieszkania tutaj sa tak skonstruowane, ze sie szybko wychladzaja, a to chyba dlatego zeby w lato w nich nie pasc, chociaz my mieszkamy na ostatnim pietrze, ktorego we Wloszech nikomu nie polecam, bo slonce wali strasznie w lato, a w zime sie wlasnie szybko wychladza...jedyne wlasnie co, to ze w lazience nie mam oddzielnego termostatu, a tam bym ustawila wyzsza temperature, bo inaczej robi sie wilgoc na scianie tam gdzie jest prysznic, ale teraz jak bedziemy robic remont to cos tam wykombinujemy....
agnieszka_pe25 ja z kolei nie umiem sie z kwiatami obchodzic, nawet kaktus mi padl  nie mam w domu ani jednego, ponoc rosliny w domy zabieraja tlen, ale oczywiscie to nie z tego powodu nie mam roslinek, bo ze 3-4 moglabym miec, tylko ze wszystkie mi padaja....na tarasie mam tylko ziola typu bazylia, tymianek, rozmaryn, no i doniczke z cytrynami 
nasz synus to Flavio, sorki jestem troche przeczulona, ale imie sie nie odmienia Flavia to dziewczynka  
|
o przepraszam, poprostu odmienilam tak jak sie odnmienia w polskim, ale jak wolisz nie odmieniane, to ok, nie bede
juki sa wdzieczne bo ich spartolic nie idzie, mialam tez storczyki do jesieni... i szlag je strzelil, niestety
Cytat:
Napisane przez principessina
|
ja mam kwiatki tylko w salonie i wkuchni, na nowym mieszkanku beda tylko w salonie. tez slyszalam ze to nie za dobrze miec w sypialni,ale nie wiem jaka jest tego motywacja
Cytat:
Napisane przez caffelate05
Ja też myślałam o prywatnym porodzie, w tym samym szpitalu o którym pisała moria44. Napatrzyłam się będąc te kilka razy państwowym w szpitalu jak traktowane są kobiety w ciąży, oczekujące na poród np. po terminie czy dziewczyny po CC. A mówią, że Matka Polka w Łodzi to taki super szpital...
U mnie jednak jest ten problem, że Salve przyjmuje tylko do porodu ciąże donoszone i z tego co słyszałam trzeba przejść kwalifikację a obawiam się, że z moim obciążonym wywiadem i mając na uwadze problemy jakie mam w ciąży mogą się nie zgodzić mnie przyjąć  No i ta kaska, strasznie dużo to pieniędzy, a nam się pokryło wszystko: kupno mieszkania, remont i Julek 
|
dziewczyny, bardzo fajnie ze poruszacie ten temat, ja ciagle mysle jak to zrobic zeby bylo najlpiej(i gdzie)
dziewczyny dzieki za wszystkie komentarze
|