2011-01-12, 16:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa
Byłam dzisiaj u fryzka i jestem zadowolona  Machnęła chyba 10cm.potem zmierzę bo miałam 66cm. :P ,ale sama chciałam i najważniejsze:wiedziała jak zająć się moimi falami 
|
wlosy pieeeeeekne! Przypominaja mi moje, naprawde mam teraz takie fale! Tylko krotsze i polowe mniej grzywke sobie zrobilas?? ja jakis czas temu obcielam sama z ciekawosci czy sie bedzie ukladac. faluje sie, robi sie taki wicher. Korcze a tak bym chciala miec jeszcze krotsza na bok. Zaradzisz cos? 
Cytat:
Napisane przez 69love69
bozee nigdzie dzisiaj nie ide a wstalam o 6.30  a szłam spać po północy więc za długo to nie spałam..
|
szalona, ja wstalam o 7 jak budzik dzwonil. A nie sory, mama rano krzyknela "Ewelina!" z drugiego pokoju to uslyszalam i sie zerwalam, minute przed moim budzikiem
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa
i co ja robię?wstaję o 6 i piekę karpatkę dla TŻa.
|
ta jeszcze bardziej szalona. ja, jak musze wstac o 10 to budzik nastawiam, na 11 w sumie tez. Masakra. rano nie funkcjonuje 
zjadlam na obiad spagetti, masakra. Mama zrobila, super, juz jestem glodna. Walnelam wyklad na temat wysokiego Ig , jestem pewna ze po 18 wszyscy pojda zagladnac do lodowki ehh drazni mnie wszytsko. Szczegolnie mlodszy brat. no tak, wiem, 2 nadchodzi...
|