Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-12, 19:18   #385
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
eweska uwielbiam faworki
o bozę dobiłaś mnie aaaaaaaaaaaa chce faworki !!!!!!!!

u mnie to samo z grzejnikami, wszystkie mam zakrecone, tylko w łazience rurkowy włączony a i tak ciepło w domu

agnieszka_pe25 jeny jakie piękne zdjęcia !!!!!!!!! jaki on był słodziutki, ja chyba bym ryczała za każdym razem jakby go widziała takiego malutkiego

ddaaiissyy podziwiam tyle lat przerywanie i sie udawało ja bym się bała, ale ja miałam schizy ciązowe więc prawie dwóch środków żywalismy za starych czasów

mimbi z tym ubieraniem dziecka w warstwe wiecej niz siebie to moze zima czy jesienia sie sprawdza ale latem to raczej juz nie bo nie widze dziecka w dwoch warstwach w 30 stopniowym upale

jeśli chodzi o zachodzenie w ciążę to z Zosią staraliśmy sie pół roku, a teraz 3 miesiące jakoś więc źle nie jest obie dzidzie planowane i strasznie mocno kochane

co do nawilżacza to trzeba bardzo uważać bo tam strasznie rozwijaja sie roztocza i pleśnie, czasami robią więcej złego niz dobrego ...

kolejna strona zaliczona
musze zrobic przerwe bo Zosia poszła się kąpać a rolą mamusi jest przygotowanie kolacji
dziekuje bardzo

jak poszlam po 3 dniach po urodzeniu i go zobaczylam to wylam niemilosiernie,tz tez przyszedl uryczany jak go zobaczyl pierwszy raz.

a jak mielismy go w domu to wiecie ze on wcale juz potem maly mi sie nie wydawal, dopiero bo dluuugim czasie jak ogladalam te fotki to widzialam ze reka doroslego przy nim jest jakos wielgachna czy ten smoczek

a z tym nawilzaczem to wlasnie o to chodzilo naszemu lekarzowi chyba, ze jak mlody zle znosi jesien i ma alergie to lepiej suche powietrze......
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora