Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Projekt Metamorfoza -30kg w pół roku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-12, 18:47   #1
Mr_Tap
Przyczajenie

Thumbs up

Projekt Metamorfoza -30kg w pół roku

Witam serdecznie to mój pierwszy post na tym forum, także jak przystało na gentlemana przedstawię się. Nazywam się Przemek, mam 21 lat, studiuje i mam sporo problemów dotyczących odżywiania, swojej sylwetki pomimo iż jestem na jakże to zacnym kierunku Zdrowie Publiczne.

Na wadze uderzyło mi już ponad 100 kg przy 176 cm wzrostu. Niestety wygląda to już nieestetycznie gdyż wystaje mi bęben, mam wielki tyłek i szersze biodra co utrudnia znacząco już zakup spodni w normalnym sklepie (muszę chodzić do skateshopów). To zdecydowanie za dużo. Zaplanowałem swoją metamorfozę, -30kg w pół roku. Mogę wstawiać tutaj swoje tygodniowe postępy, zdjęcia z metamorfozy ale potrzebowałbym zarówno dietę jak i ćwiczenia. Trzeba w tym wszystkim uwzględnić że czas na ćwiczenia mam dopiero wieczorami i pomyśleć nad problemem związanym z regularnym czasem jedzenia.

Mam nadzieję że ktoś mi pomoże.