Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-13, 10:46   #1737
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
co do karty to mi chodziło o taką kartę do bakomatów, do płacenia w sklepie, bo ja dalej posługuję się tą kartą co miałam wcześniej
Mi też o taką chodziło
W sklepach nigdy kartą nie płaciłam, bo wolę widzieć ile kasy wydaję. Kartą jakoś łatwiej przychodzi wydawanie pieniędzy
Trochę upierdliwe jest tylko to, że nie mogę właśnie wypłacić kasy z bankomatu, tylko muszę w banku, ale stwierdziłam, że mi się nie opłaca kasy na kartę wydawać skoro raz w miesiącu tylko bym z niej korzystała

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Tak to jest ze niektorych wypocin nie chcialoby sie widziec wogole!
Jak bylam jeszcze mloda nauczycielka to pisalam dobra odpowiedz takiemu osiolkowi. Ale ich dobra odpowiedz nie interesuje tylko jaka ocena i zeby nie 1!
Potem odkrylam ze znacznie szybciej sie sprawdza jak walisz tylko minusy ewentualnie podkreslisz co straszliwsze odpowiedzi z wielkim ? albo ! i punktow 0.
Ja im zadałam pracę semestralną - takie jakby "wypracowanie" do napisania i teraz tego żałuję
Sprawdziany robię testowe i sprawdza się je bardzo szybko, ale te prace to jest jakaś masakra
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora