2011-01-13, 11:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
Z tego co słyszałam to po każdym pokarmie musi się odbić, bo to wskazuje na dobra prace żołądka. Nigdy nie wolno dziecka kłaść póki mu się nie odbije, jednym dzieciom odbija się szybko innym póxniej. Pamelka weź małą na rączki po jedzeniu sprowadź do pionu i lekko poklepuj po pleckach powinno podziałać
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------
Cytat:
Napisane przez czekajaca na fasolke26
czyli twoja malutka nie przepada za tymi rehabilitacjami!
ale jeszcze tylko jutro i koniec!  a widzisz jakies rezultaty tej rehabilitacji?
|
Wiesz ta pani która skierowała nas na rehabilitację i kazała tez kupic te łuski na nózki powinna się leczyć , wczoraj już to pisałam , ortopeda jak mu powiedzieliśmy,że Pola ma szpotawość stópek i musi nosić łuski to złapał sie za głowe i spytał się co to za mądra kobieta, a ortopeda bardzo dobry. Co do cen wizyt 130 zł z usg Za to pani rehab. powiedziała,że nie jest prawda,że Polka ma napięcie mięśniowe tylko,że ona jest przyzwyczajona rąk i dlatego tak się zachowuje jak się ja kładzie(pręży sie i płacze)przez to też nie chce przewracać się na boki, a chce już siadać. Tak więc na rehabilitacje chodziliśmy tylko po to,żeby pani pokazała jak ją zmusić do obrotu i, zeby zahamować troche to rwanie się do siedzenia
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------
Cytat:
Napisane przez Pamela86
no u nas tez juz miejsc na nfz nie było ale na kontrolne wezme juz skierowanie nie bede placic tyle kasy, tyle ze na slasku nie mamy legitymacji tylko karty chipowe ktora musze malej wyrobic
tak chodzi o mleczko z cycuszka innego Oliwia nie pije  ale jesli mowisz ze po takim nie trzeba brac jej na rece to spoko- dzieki 
|
Pamelko ja bym na Twoim miejscu czekałą do odbicia dzieciom się ulewa jak nie odbiją i może dziecko zachłysnąć się własnympokarmem i nieszczęście gotowe
|
|
|