Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-13, 12:26   #565
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
ja biore femibion z Dha spokojnie i tak jem dwie kanapki takie malutkie
jablkowy ale przy mojej diecie pewnie nie moge sobie na to pozwolic
wiem ze wam truje ale strasznie brakuje mi owocow- jablek, mandarynek kiwi i sokow na ich podstawie.... byle do 21ego
Właśnie apropo owoców w ciąży, to może któraś wie i mi powie bo mnie to pytanie nurtuje od początku ciąży - dlaczego kobieta w ciąży nie powinna jeśc cytrusów? W każdej diecie dla ciężarnych jest to napisane, i ja za każdym razem jak wychodziłam ze szpitala dostawałam taką kartkę co można a co nie - i cytrósów niet . Może nasza Pani dr Andziot będzie wiedziec

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
o wózkach nie mam pojęcia, bo my głęboki będziemy mieć pożyczony, taki zwykły a marzy mi się super lekka i fajna spacerówka i ją sobie kupię jak Julek trochę podrośnie
za to przerobiłam temat fotelików samochodowych
polecam stronę www.fotelik.info i testy fotelików
my zdecydowaliśmy się na fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix, ma najwyższe oceny w testach dla tej kategorii wagowej a odkupimy go z pewnego źródła po synku koleżanki
a i nie polecam kupowania fotelików z nieznanego źródła, mogą być powypadkowe :/
Oooo super, że podrzuciłas stronke, bo ja jakoś nie wierzę w jakośc tych fotelików z kompletów 3w1, zreszta mam fioła na punkcie bezpieczeństwa dziecka w samochodzie
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora