Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-13, 11:33   #4805
Pamela86
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
Z tego co słyszałam to po każdym pokarmie musi się odbić, bo to wskazuje na dobra prace żołądka. Nigdy nie wolno dziecka kłaść póki mu się nie odbije, jednym dzieciom odbija się szybko innym póxniej. Pamelka weź małą na rączki po jedzeniu sprowadź do pionu i lekko poklepuj po pleckach powinno podziałać

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Wiesz ta pani która skierowała nas na rehabilitację i kazała tez kupic te łuski na nózki powinna się leczyć , wczoraj już to pisałam , ortopeda jak mu powiedzieliśmy,że Pola ma szpotawość stópek i musi nosić łuski to złapał sie za głowe i spytał się co to za mądra kobieta, a ortopeda bardzo dobry. Co do cen wizyt 130 zł z usg Za to pani rehab. powiedziała,że nie jest prawda,że Polka ma napięcie mięśniowe tylko,że ona jest przyzwyczajona rąk i dlatego tak się zachowuje jak się ja kładzie(pręży sie i płacze)przez to też nie chce przewracać się na boki, a chce już siadać. Tak więc na rehabilitacje chodziliśmy tylko po to,żeby pani pokazała jak ją zmusić do obrotu i, zeby zahamować troche to rwanie się do siedzenia
hmmm widze ze kazdy mowi co innego ale zrobie jak mowisz nie zaszkodzi

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
Z góry przepraszam, że dopiero dziś piszę ale wczoraj nie znalazłam czasu niestety... tak więc:

Informuję, że Magnesska urodziła śliczną dziewczyneczkę babolka przyszła na świat o 16:15, ważyła 3470 i ma całe 57cm długości

za chwilę wrzucę focię małej Oliwki
No GRATULUJE KOCHANA trzymajcie sie tam dziewczynki, czekamy na Was
motylku pozdrow od nas magneskę

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora