Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-13, 11:44   #574
Eve1603
Zakorzenienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Właśnie apropo owoców w ciąży, to może któraś wie i mi powie bo mnie to pytanie nurtuje od początku ciąży - dlaczego kobieta w ciąży nie powinna jeśc cytrusów? W każdej diecie dla ciężarnych jest to napisane, i ja za każdym razem jak wychodziłam ze szpitala dostawałam taką kartkę co można a co nie - i cytrósów niet . Może nasza Pani dr Andziot będzie wiedziec
a nie mozna ??? Druga ciaze sie obzeram cytrusami i nikt mi slowa na ten temat nie mowil.... moze to ze wzgledu na strefe geograficzna, tzn. mam na mysli to, ze np. w Polsce szybciej wystapi uczulenie na pomarancze niz na jablka (= jablka dla Polaka sa czyms naturalnym, rosna u niego w ogrodzie, a pomarancze nie) - wiem, ze podobna teoria dotyczy karmienia dzieci, czyli np. w Hiszpanii nikt nie czepi sie tego, ze male dziecko je pomarancze, a w Polsce beda "zakazane" ze wzgledu na mozliwosc alergii - mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi chodzi.

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora